2011. január 18., kedd

Elmúlt hetek eseményei...

Sajnos 2 hete tata bárányhimlős lett.Múlt hét hétfő óta kórházban van,fertőző osztályon,igy azóta nem találkoztunk.Első pár napban nagyon hiányzott és kerestem,vártam hogy mikor lép be az ajtón,vagy kopog,bohóckodik...átjártunk a másik szobába,kiabáltam is hogy tata,te,mire eltelt 2 nap és megszoktam hogy nincs itthon!szegénynek nem elég baj hogy ennyi idősen kapta el a bárányhimlőt de a rengeteg infúziótól gyógyszermérgezést kapott,a láza elmúlt és már a hólyagok is,most egybefüggő vörös a teste.De jól van és ha minden jól megy a héten(pénteken)hazaengedik!Szombaton lesz az első szülinapom és nagyon jó lenne ha itt lenne!

A 2 felső fogacskam nagyon szépen kinőtt már.Sokszor szenvedtünk éjszakai fogfájástól,nagy sírások voltak,de szerencsére hamar megnyugodtam.A múlt héten 4!!!!éjszaka anyáék között aludtam!De jó is volt!!!!
A járókám az előszobába került igy ha anya a konyhában van elég ha oda kivisz!Pár napig a konyhában tüsténkedtem én is...van egy tálca amiben nyalogatom magam,"kukázok",de amitől már mindenki frászt kap mindenhol felállok,mindenbe kapaszkodok,igy biztonságosabb a járóka!Szeretek ott lenni,főleg hogy kilátok belőle,és a 74cm-mel simán felállok benne!
Hogy elrepült az idő szombaton már 1!!!éves leszek!

Már kapaszkodva pár lépést megteszek a kiságyban,járókában,sokáig állok,a kanlat ügyesen fogom,próbálok egyedül enni,az akaratomat kinyilvánítom!

Édesen mondom hogy anya!Segítek is neki:leszedem a szárítóról a ruhákat,tolom a babakocsit,popsitörlővel takarítom az ágyamat-pelenkázót!

2 megjegyzés:

  1. sziasztok!
    tényleg repül az idő:) de én ezt már mondtam neked!!micsoda kis házias teremtés Regina!!
    remélem papi már jobban van..Regina nem kapta el tőle??
    puszi nektek!

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Azóta szegény tati gyógyszermérgezést kapott a sok infúziótól.Mindent leállítottak másnap 40 fok láza lett!Sajnos a jobb karja nagy veszélyben van,átvitték a sebészetre is ahol ellátták!az egész kézfeje egy nagy seb borítja,fáj neki mindene.Most arra kell figyelni milyen gyógyszerre lett allergiás,nem kapott levegőt,rázta a hideg...
    De már jobban van és pénteken haza is engedték!igy a szülinapomat is együtt ünnepeljük!

    VálaszTörlés